Filteri

Filteri vazduha, ulja, goriva, hidraulike i kabine, za automobile, kamione, traktore i radne mašine.

Zastupamo filtere vazduha, ulja, goriva, hidraulike i kabine renomiranih brendova Bosch, Unico Filter, Mann Filter, Frad i Clean Filters.

Brendovi

BOSCH FILTERI

Ako želite da osigurajte efikasan rad Vašeg vozila raspolažemo Bosch filterima za gorivo, ulje i vazduh. Zahvaljujući filterima za ventilaciju možete biti sigurni da ćete obezbediti da vazduh u kabini Vašeg vozila bude čistiji i svežiji.

UNICO FILTERI

Brend UNICO FILTER u svom asortimanu nudi preko hiljadu tipova filtera, među kojima su filteri zraka, ulja, goriva, kabine i ostali, a svi proizvodi su osigurani kod osiguravajuće kuće što daje posebnu sigurnost korisnicima ovih proizvoda.

MANN FILTERI

Ako želite kvalitet svetskih razmera MANN+HUMMEL korporacija sa 70 godina dugom tradicijom će svakako izaći u susret najzahtevnijim korisnicima. Ovaj poznati brend je od svog osnivanja postavio ispred sebe dugoročne ciljeve i visoke standarde, što mu je osiguralo siguran i snažan rast. MANN+HUMMEL je dugogodišnjim radom, konstantnim unapredenjima proizvoda, širenjem asortimana u skladu sa potrebama tržišta stekao poverenje kupaca. Zato je danas MANN+HUMMEL jedan od lidera na svetskom tržištu filtera.

FRAD FILTERI

Frad filteri proizvedeni su od najkvalitetnijih sirovina, uz pomoć savremenih tehnologija i po ISO standardima, tako da su Frad proizvodi vrhunskog kvaliteta i zbog toga produžavaju radni vek motora.

Bez obzira na to koji brend odaberete iz naše palete, garantujemo kvalitet kao i stručnu ugradnju za Vaš automobil, kamion, traktor ili radnu mašinu.