Usluge

Vulkanizer servis Optima vrši kompletne vulkanizerske usluge. Usko stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom specijalizovano za rad na najsavremenijim mašinama i alatima.

Centriranje trapa radimo na kompjuterskoj 3D mašini nemačkog proizvođača Hofman. Povratne informacije nam govore da ovu uslugu obavljamo najbolje u gradu.

Brzo, profesionalno i kvalitetno obavljamo mehaničarske usluge sa profesionalnim alatima, bez improvizacije. Servis poseduje osam potpuno opremljenih radnih mesta.

U Auto Centru Optima vršimo uslugu velikog servisa tj zamene seta razvoda sa svim delovima koji idu uz to.


U Auto centru Optima možete izvršiti kontrolu ispravnosti klima uređaja Vašeg vozila, a po potrebi naši serviseri mogu izvršiti servis ili dopunu sistema korišćenjem najsavremenije opreme.

Kod nas možete kupiti i ugraditi nova i polovna auto stakla sa našeg lagera.


Vršimo usluge autodijagnostike za sve tipove i generacije vozila. Takođe, vršimo otklanjanje kvarova kao i brisanje grešaka iz centralnog računara kao i ABS-a i AIRBAG-ova.

Auto Centar Optima nudi usluge brzog servisa za sve vrste automobila, organizovanog tako da štedi vaše vreme i novac.

Hotel za gume je naša nova usluga koju smo uvrstili u svoju ponudu zbog čestih pitanja klijenata šta raditi sa zimskim gumama u toku letnje sezone kao i šta raditi sa letnjim gumama tokom zimske sezone.

Kod nas ima uvek neka akcija. Najbolje je da nas kontaktorate i da saznate sta dajemo sa popustom od dobara i koje su usluge gratis.