Vulkanizer

Vulkanizer servis Optima vrši kompletne vulkanizerske usluge. Usko stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom specijalizovano za rad na najsavremenijim mašinama i alatima.

VULKANIZERSKE USLUGE

    • Montaža i demontaža guma

Prilikom montaže i demontaže guma, posebnu pažnju obraćamo da se guma ne ošteti.

    • Krpljenje guma

Krpljenje guma deluje kao jednostavan posao, medjutim, spada u veoma ozbiljne zahvate.
Krpljenje unutrašnjih guma je jednostavno, medjutim, međutim često se posle provere guma montira mokra i voda vrmenom izaziva koroziju felne do njene neupotrebljivosti. Pre krpljenja unutrašnje gume mora se obraditi otvor na gumi zbog mogućnosti širenja istog. Ukoliko je oštećenje gume veće, preporučuje se zamena novom gumom.

    • Balansiranje guma

Guma se pri balansiranju uravotežuje olovom, pločicama ili bušenjem. Najbolje je izvršiti balansiranje sva četiri točka zato što automobil može da trese i ako su prednji točkovi balansirani, a zadnji nisu. Debalans zadnjih točkova se može prenositi i osetiti čak i na volanu ili na celom vozilu.

Auto Centar Optima je renomirana vulkanizerska radnja sa tradicijom dugom više od petnaest godina. Opremljeni smo mašinama i alatima najnovije generacije za sve vrste vulkanizerskih usluga. Naši zadovoljni klijenti su dokaz da smo najbolji vulkanizer servis u gradu, a i šire.